Home Alcoi Un final d’infart no evita la derrota del C.D. Alcoyano front al...

Un final d’infart no evita la derrota del C.D. Alcoyano front al Penya Deportiva al Collao (1-2)

702
0
SHARE

Després de la setmana d’atur del futbol per al C.D. Alcoyano, el conjunt que dirigeix Vicente Parras ha tornat de nou a la competició aquest diumenge 7 de març. Ho ha fet enfrontant-se el Penmya Deportiva en un grup 3B de la 2ª Divisió B que cada jornada s’apreta més amb els resultats. Els alcoianistes no han tingut el seu millor dia i han acabat derrotats al Collao pel conjunt balear per 1-2.

Tot després d’un enfrontament que ja des de ben prompte s’ha posat costera amunt per als locals amb el gol als 10 minuts de joc dels visitants. Un avantatge que es mantindria pràcticament durant la resta de l’enfrontament tot i els intents dels blanc i blaus per igualar l’electrònic. Els 150 socis del conjunt del Collao que han pogut tornar a l’estadi han fet força per a aconseguir-ho en u dia plujós a la ciutat d’Alcoi.

Els llançaments del quadre local no han trobat porteria fins a poc més de 10 minuts per al final Mourad feia la igualada per als de Parras. Però la responsta dels illencs ha sigut immediata, i en la següente jugada els visitants s’han tornat a avançar en el marcadors. D’ací fins al final, amb un llarg afegit, el C.D. Alcoyano no ha pogut la fèrria defensa del conjunt balear, que s’emporta els 3 punts del coliseum alcoianista.

Resten únicament 2 jornades per al final de la lliga regular en una temporada atípica per la crisi sanitària. L’equip alcoià manté intactes les opcions d’entrar a disputar el playoff d’ascens a 2ª Divisió i també a la nova categoria pont que té pensat implantar la RFEF la propera campanya. La següent jornada, els de Parras visiten a l’Atzeneta amb la idea de traure un resultat positiu de terres albidenques.