Home Alcoià Un gos agressiu i un ciclista accidentat, successos del cap de setmana...

Un gos agressiu i un ciclista accidentat, successos del cap de setmana a la muntanya

0
SHARE

El passat dissabte, dos vianants que passejaven pel paratge del Barranc dels Molins d’Ibi han hagut d’alertar a la Policia Local dugut a l’atac d’un gos. L’interval entre les dos cridades ha sigut escàs, pel que els agents s’han desplaçat al paratge, on en una primera ullada no han pogut detectar a l’exemplar, de rasa pastor alemà. Posteriorment, ja a peu, els dos agents del cos de seguretat iberut han aconseguit localitzar-lo.

El gos resideix a una de les finques properes al paratge i, segons pareix, podria haver-se escapat. Un fet que no ha lliurat al seu propietari d’una denúncia després de comprovar la documentació del gos. L’agressió del gos cap a les dos persones no ha causat cap desgràcia, però sí ferides que han provocat que hagen de ser ateses al centre de salut de la vila joguetera.

Mentre, a Banyeres l’esglai l’ha donat un ciclista que ha tingut un accident mentre circulava pel paratge de la Fenasosa. El colp ha sigut tan fort que ha perdut el coneixement en caure de cap, mentre que la bicicleta ha quedat partida per la meitat. Davant el perill per a l’esportista, un helicòpter dels Bombers ha hagut d’intervenir per a rescatar a l’accidentat.

En principi el ciclista està fora de perill, tot i que cotinuen fent-li proves al centre hospitalari.