Home Cocentaina Un home de 68 anys resulta ferit per una caiguda en l’entorn...

Un home de 68 anys resulta ferit per una caiguda en l’entorn de l’ermita de Sant Cristòfol de Cocentaina

0
SHARE

Poc abans de les 10h d’aquest dimecres 22 de febrer, els Bombers de la Muntanya allotjats en el parc de Cocentaina han rebut un avís d’emergència. Provenia de la pròpia vila comtal i alertava de la caiguda d’un varó de 68 anys d’edat que practicava senderisme prop de l’ermita de Sant Cristòfol de la localitat. Segons pareix, l’home ha caigut per una vessant des d’uns 8 metres d’alçària i no ha pogut continuar amb la ruta.

La zona del succés és de difícil accés, pel que els Bombers han hagut de desplaçar un helicòpter per a poder arribar fins a la víctima. En l’operació han intervingut els membres del Grup de Rescat de Muntanya d’aquest cos d’emergència, que han estabilitzat al ferit per a traslladar-lo al Parc de Sant Vicent, des d’on serà atés pels membres del Servei Vital Bàsic (SVB).

Ferides en la cama

Segons les dades traslladades pels Bombers, l’home accidentat patia una possible luxació a la cama esquerra, a més de contusions en la zona de la cadera. Ara bé, pareix que la seua sitiuació no és sanitàriament greu.