Home Cultura Ajuntament d’Ibi i C.O. Sant Pasqual signaran un conveni per a establir...

Ajuntament d’Ibi i C.O. Sant Pasqual signaran un conveni per a establir com a festa oficial local la cremà de la falla

141
0
SHARE
La falla del C.O. Sant Pasqual d'Ibi poc abans de ser past de les flames.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ibi i la direcció del Centre Ocupacional Sant Pasqual de la localitat signaran properament un conveni de col·laboració al voltant de la celebració que s’ha anat realitzant aquests anys amb l’elaboració i el posterior cremà que el centre ocupacional realitza de la seua tradicional falla. Es tracta d’una celebració que ja s’ha anat consolidant i que la ciutadania iberuda ja anota al seu calendari de festivitats locals.

Una cosa que va començar per fer el propi centre a les seves instal·lacions, amb el treball artesanal de les persones usuàries, s’ha anat traslladant de lloc i dia perquè la ciutadania puga també gaudir d’una falla tan elaborada, de manera que a poc a poc ha anat prenent una important rellevància a la localitat per a gaudi i expectació de tots.

Canvi de data

Al conveni es reflectiran i regularan ja no només les visites a la falla i la seua posterior cremà, sinó altres accions que es puguen realitzar al voltant, com concerts, tallers i activitats que el mateix centre ja està ideant. A més, tenint en compte les inclemències meteorològiques que s’han succeït aquests darrers anys el dia de la cremà de la falla, que es feia coincidir al març amb Sant Josep, s’ha decidit traslladar a l’estiu, concretament a principis de juliol.

D’aquesta manera vol provocar que la meteorologia ja no siga un hàndicap i, a més, done temps a elaborar tot el que es té pensat realitzar aquest any i que posarà de relleu una feina increïble que cada any fan les persones usuàries, professionals, voluntariat i col·laboradors del Centre Ocupacional Sant Pasqual d’Ibi.