Home Alcoià Un nou positiu a Ibi trenca la línia descendent de la xifra...

Un nou positiu a Ibi trenca la línia descendent de la xifra de contagis per coronavirus a la muntanya

0
SHARE

Durant la darrera setmana cap dels indicadors de seguiment de la pandèmia de coronavirus s’ha vist modificat a l’interior alacantí. Les xifres de positius per prova PCR i de víctimes de la Covid19 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han estat inalterades, seguint la línia encetada fa ja vora un mes. Des de llavors, l’estat de la crisi sanitària a la muntanya alacantina pareix estar controlat.

No obstant, aquest divendres, la Conselleria de Sanitat Universal ha constatat un nou cas positiu de coronavirus a la vila d’Ibi. És l’únic registrat a les comarques des del passat 11 de juny, quan se’n van registrar dos més a Alcoi. Ara bé, aquells van ser contrarestats amb els 3 contagis menys registrats entre Ibi i Cocentaina. Aquesta vegada, la xifa ha crecut al Departament de Salut d’Alcoi.

Així les coses, a hores d’ara són en total 393 les persones que estan contagides per coronavirus a les localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. L’únic indicador que s’ha menejat és el d’Ibi, amb 58 positius per coronavirus. La xifra de víctimes de la pandèmia a l’interior alacantí segueix estable en les 116.