Home Alcoi AITEX dona 2.500 bates sanitàries i 12.000 mascaretes per a lluitar contra...

AITEX dona 2.500 bates sanitàries i 12.000 mascaretes per a lluitar contra la Covid19 a les comarques

462
0
SHARE

L’Institut Tecnològic del Tèxtil (AITEX), amb seu a la ciutat d’Alcoi, ha fet entrega aquest divendres 19 d’elements de protecció sanitària per al personal que està en contacte amb el coronavirus. En total han sigut 2.500 bates sanitàries i 12.000 mascaretes les que han rebut els hospitals d’Alcoi i Ontinyent -en el cas de les bates- i les ONG Creu Roja i Càritas d’Alcoi, Ontinyent, i Banyeres.

La donació va encaminada a donar suport a la batalla contra la Covid19 que lliuren cada dia els professionals sanitaris; i també per a altra batalla, contra la pobresa, que afronten les ONG. La donació ha sigut molt ben rebuda pels representants de tots aquests ens, que durant els primers compassos de la pandèmia van haver d’enfrontar-se al virus amb les proteccions justes.

AITEX és un dels ens fonamentals per a activar la reconversió productiva que desenes d’empreses de la muntanya alacantina han escomès per a abastir al sector sanitari valencià. Una tasca que possibilitarà, afirmen, que moltes persones no hagen de restar indefinidament amb ERTO’s, ja que aquestes empreses tenen marge de creixement i, per tant, també de contractació.