Home Alcoi Un nou repte viral d’internet obliga a tancar momentàniament la piscina José...

Un nou repte viral d’internet obliga a tancar momentàniament la piscina José Trenzano d’Alcoi

2030
0
SHARE

La proliferació de reptes que famosos i particulars porten a terme utilitzant internet i les xarxes socials desemboca, de vegades, en actes que poc tenen de graciós. És el que ocorre amb la darrera moda viral de la xarxa, que insta a qualsevol persona a defecar dins l’aigua de la piscina en la que estiga banyant-se.

Açò ha ocorregut aquest dijous a la piscina municipal José Trenzano de la ciutat d’Alcoi, on per segon vegada en aquest estiu ha aparegut una defecació flotant. El protocol de la instal·lació obliga a desallotjar-la, al temps que s’activen les bombes per a depurar l’aigua i s’extrau el residu. A males penes 45 minuts després, la piscina ha pogut ser reoberta i els usuaris han pogut tornar a l’aigua després de que aquesta haja sigut analitzada.

Des de la l’Ajuntament d’Alcoi atribueixen aquesta manca de civisme al repte viral que circula per internet,i que ja ha deixat diversos episodis com aquest en piscines de tot el País Valencià. Localitzar a l’autor és complicat, a pesar de les molèsties que causa als usuaris de la piscina.