Home Alcoià Un obrer, en estat greu després de caure des del sostre d’una...

Un obrer, en estat greu després de caure des del sostre d’una fàbrica a Ibi

687
0
SHARE

Els polígons industrials d’Ibi han sigut escenari aquesta setmana d’un accident laboral. Ha sigut a principis de setmana, quan un operari de la construcció es trobava duent a terme tasques de reparació al sostre d’una nau industrial. Segons el 112, l’home caminava per damunt del sostre d’uralita quan es va precipitar des d’una alçària d’uns 7 metres. Segons pareix, no estava assegurat per arnès o línia de vida, tal i com mana la normativa.

Els agents de la Policia Local iberuda van ser els primers en arribar i constatar que la víctima tenia una ferida seriosa al cap. Una unitat del SAMU va haver traslladar-lo fins l’Hospital Verge dels Lliris, on es troba ingressat. El diagnòstic de l’accidentat parla d’una fractura de crani que el manté en estat molt greu i amb pronòstic reservat.

Es tracta d’un veí d’Ibi de 39 anys d’edat que ha sigut sub contractat per a dur a terme treballs de reparació al sostre de l’empresa. La Guàrdia Civil investiga el cas degut a la gravetat de les lessions patides.