Home Alcoià Un total de 11 nous projectes per a Activa Àgora

Un total de 11 nous projectes per a Activa Àgora

694
0
SHARE

Aquesta setmana arranca la V Edició d’Activa Àgora. L’Ajuntament d’Alcoi, en col•laboració amb FEDAC i CEEI i el suport de JOVEMPA Alcoià-Comtat, ha seguit avant amb la V Edició d’Activa Àgora malgrat la crisi derivada del COVID-19 amb l’objectiu de fer costat als emprenedors portadors d’una idea de negoci diferenciada. Es tracta d’una iniciativa que opta al finançament de la Diputació d’Alacant.
A aquesta V Edició s’han presentat un total de 24 candidatures d’emprenedors portadors d’una idea de negoci, de les quals finalment han estat 11 les seleccionades pel comité de valoració constituït a aquest efecte. El nombre de candidatures suposa un increment respecte a l’edició passada, a la qual es van presentar 18 projectes, i en aquesta edició s’ha decidit que siguen 11 els projectes seleccionats, un més que en ocasions anteriors a causa de qualitat dels candidats.
Els 11 projectes seleccionats s’emmarquen en els sectors productius del desenvolupament d’instal•lacions d’energies renovables, producció audiovisual, millora de la qualitat de vida, disseny de roba diferenciada, campanyes publicitàries i de consum, distribució alimentària directa i saludable i desenvolupament d’aplicacions tecnològiques per a diferents àmbits, estant moltes de les seues propostes de valor lligades amb l’economia social, la salut, la innovació, la sostenibilitat o el concepte Smart City.
La iniciativa s’ha adaptat a la nova situació derivada de la crisi del COVID-19 pel que el procés de convocatòria i selecció s’ha realitzat de manera on-line i el programa d’acceleració, que suposa un primer premi per als projectes seleccionats, es realitzarà també de manera virtual a través de diferents aplicacions i plataformes.
Activa Àgora finalitzarà a la fi de juny amb la resolució del Premi al Millor Projecte Empresarial, que en edicions anteriors ha recaigut en les empreses La Chica de las Plantas, Fustea, MudaKids i SosServicios.