Una de calç i una d’arena per a Muro C.F. i Rayo Ibense al playoff d’ascens a 3ª Divisió

730
0
SHARE

Els dos equips de les comarques de la muntanya alacantina que disputen el playoff d’ascens a 3ª Divisió han tingut una sort dispar en la ronda de semifinals. El Muro C.F. ha caigut fronta al Borriana després d’aconseguir igualar el gol inicial dels castellonencs, però la sort del penals no ha afavorit als del Comtat. Pel contrari, el Rayo Ibense ha aconseguit batre al Bunyol per 2-1 tot i estar més de 80 minuts amb un home menys al terreny de joc i disputarà la final el proper dijous.

Tots dos enfrontaments s’han disputat al Camp de Futbol Municipal d’Alberic, a la província de València. És la seu elegida per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) degut a les excel·lents condicions de la nova gespa artificial i d’il·luminació. Tots els xocs han sigut a partit únic, sense públic a les graderies i sense pròrroga en cas d’empat.

El dimecres 15 era el torn per al Muro C.F. l’equip més golejador de tota la Preferent Valenciana. No obstant, enfront hi havia un rival amb solera com el Borriana amb vora 30 temporades d’història en 3ª Divisió. S’adelantaven els castellonencs a ben prompte al marcador, però el golejador murer Àlex Torrella aconseguir igualar abans del descans. El marcador ja no es menejaria fins arribar als penals, on la manca de punteria dels de Muro els ha impedit disputar la final del proper dimecres.

Mentre, el Rayo Ibense disputava el xoc aquest dijous 16 davant tot un campió de grup com el Bunyol. Als 2 minuts de joc, Rafa Pina posava per davant als d’Ibi, mentre que a mitjans de la segona part era el veterà Javi Navarro ‘Cutri’ qui feia el 0-2 per als iberuts, que a més estaven amb un menys al terreny de joc per l’expulsió de Bryan als 8 minuts de joc. El Bunyoo posaria en perill el resultat retallant diferències a 20 minuts del final, però els iberuts han resistit per a classificar-se per a la final. La disputaran el proper dijous 23 al mateix camp d’Alberic.

Més playoff el cap de setmana

Aquest dissabte 18 és el torn per al C.D. Alcoyano, que s’enfronta al Intercity de Sant Joan a Luis Súñer d’Alzira també en la ronda de semifinals. El guanydor del xoc lluitarà amb Alzira o Atzeneta per una plaça en 2ª Divisió B la propera temporada. També el Futsal Ibi viatja a Leganés per a lluitar per l’ascens a partit únic a terres madrilenys, cosa que també farà el Ye Faky Cocentaina però a casa. Tots dos xocs oferits per tvA.