Home Alcoi Una guia d’indumentària ajudarà a vestir-se per a la Setmana Modernista d’Alcoi

Una guia d’indumentària ajudarà a vestir-se per a la Setmana Modernista d’Alcoi

0
SHARE

Resta menys d’un mes per a que Alcoi torne de nou a la seua època més daurada: el modernisme. Moltes són les associacions i col·lectius que participaran en els diferents i variats actes que composen l’agenda d’esdeveniments del certamen, i també moltes les persones a títol individual. Però no tot el món té clar els paràmetres de vestimenta que regien aquells anys a la ciutat dels ponts, convertida en capital del modernisme valencià.

Per això, els membres del Grup de Danses Sant Jordi han editat una guia en la que es reflecteixen els principals punts d’atenció a l’hora ataviar-se amb vestits modernistes. Des de les pròpies peces de roba fins els abundants complements aparèixen en una guia que estarà a l’abast de tothom, tant en format físic com digital, a partir del mes de setembre. L’objectiu és millorar l’uniformitat dels participants en els múltiples actes de la Setmana Modernista d’Alcoi.

A banda d’això el Grup de Danses Sant Jordi també participarà en altres actes de la fira, com balls teatralitzats a la Glorieta o la Dansa del Vetlatori al cementeri.