Home Ibi La Guàrdia Civil deté a 3 joves iberuts per tràfic de drogues...

La Guàrdia Civil deté a 3 joves iberuts per tràfic de drogues cap als festivals de Villena

3465
0
SHARE

Durant les dos darreres setmanes, la ciutat de Villena, a l’Alt Vinalopó, ha acollit dos de les principals manifestacions musicals de l’estiu a la província d’Alacant. Tant el festival Llegendes del Rock com el Rabolagatija han congregat en 2 casp de setmana més de 70.000 persones al poliesportiu. Una concentració que ha provocat la posada en marxa d’un dispositiu especial de control per part de les forces de seguretat.

En un dels controls rutinaris duts a terme per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic d’estupaents han sigut detinguts 3 joves de la localitat d’Ibi. En el control, desenvolupat a la pròpia vila joguetera, se’ls han detectat, tant en la pròpia roba com en un doble fons al vehicle en que circulaven fins a 133 dosis de MDMA, 86 dosis d’èxtasi, 97 grams d’speed, 12 dosis de LSD, 13 grams de haixix i 5 grams de marihuana.

Les quantitats incautades són elevades, pel que els 3 arrestrats, una dona de 22 anys i dos homes de 23 i 29 anys han siguts posats a disposició judicial amb presó provisional a l’espera del juí.

Aquesta és una de les 171 denúncies per tinença de drogues que s’han dut a terme durant els dos festivals musicals de Villena.