Home Alcoi Una persona resulta ferida per cremades després de patir un incendi en...

Una persona resulta ferida per cremades després de patir un incendi en l’interior del seu pis a Alcoi

0
SHARE
Bombers i sanitaris atenen a la víctima de l'incendi domèstic registrat a Alcoi.

Passades les 9 del matí de la jornada d’aquest diumenge 3 de setembre, els Bombers del Parc de la Muntanya de Cocentaina han rebut un avís d’incendi al casc urbà d’Alcoi. Es tractava d’un habitatge que estava en flames i que, segons traslladava l’avís, tenia a una persona en el seu interior. Amb uuna vida humana pel mig, els efectius d’emergències han hagut de donar-se pressa per a evitar mals majors.

Segons les informacions traslladades pel Consorci Provincial de Bombers, la víctima del foc no tenia possibilitat d’accedir a la porta principal de l’habitatge per a fugir. D’ací que hagen tingut que ser els propis Bombers els que hagen accedit a la vivenda per a rescatar a la persona que l’habitava. També han tingut que atendre a la víctima davant les cremades que patia en diferents parts del seu cos.

Trasllada a l’hospital

L’arribada dels sanitaris ha permès estabilitzar a la persona afectada per les flames abans de traslladar-la a les instal·lacions sanitàries de l’Hospital Verge dels Lliris de la pròpia ciutat d’Alcoi. El sinistre ha tingut lloc al carrer Jordi de Sant Jordi de la ciutat dels ponts, en ple barri de la Zona Nord. No ha trascendit si el foc ha tingut conseqüències per a la resta d’habitatges del bloc de pisos on s’ha registrat el sinistre.