Home Alcoi Desenes de mitjans de tota Espanya es fan ressò de l’atractiu d’Alcoi...

Desenes de mitjans de tota Espanya es fan ressò de l’atractiu d’Alcoi durant les Festes del Nadal

0
SHARE
Imatge de l'article sobre Alcoi publicat per la revista especialitzada 'Viajar'.

La revista digital viajar.elperiodico.com va publicar un reportatge titulat ‘Explorando Alcoy: naturaleza, cultura y magia navideña’ dins de la seua secció ‘Escápate Cerca’, en el qual explicava als turistes els paratges naturals que pot visitar a la nostra ciutat com els parcs naturals de la Font Roja i Serra de Mariola. Igualment detallava altres tipus de visites al nostra gran patrimoni cultural com les poblats ibèrics d’El Puig i La Serreta o les pintures rupestres de La Sarga, catalogades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, a més també informava d’altres tipus de recorreguts com la ruta modernista o industrial.

El reportatge dedica un apartat especial al Nadal Alcoià, parlant sobre el Betlem de Tirisiti, el Mercat de Nadal, Les Pastoretes, El Ban, el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis d’Orient.

Difusió mediàtica

L’article que es pot llegir en aquest enllaç. Va aparèixer al home d’un total de 20 mitjans del grup Prensa Ibérica: 1.- Viajar, 2.- El Periódico de Cataluña, 3.- El Periódico de España,m 4.- El Periódico de Aragón, 5.- Faro de Vigo, 6.- La Opinión A Coruña, 7.- El Correo Gallego, 8.- La Nueva España, 9.- El Periódico Extremadura, 10.- La Opinión – El Correo de Zamora, 11.- Levante El mercantil valenciano, 12.- El Periódico Mediterráneo, 13.- Información, 14.- La Opinión de Murcia, 15.- Córdoba, 16.- La Opinión de Málaga, 17.- Diario de Mallorca, 18.- Diario de Ibiza, 19.- La Provincia – Diario de las Palmas i 20.- El Día – La Opinión de Tenerife.