Home Alcoi Veïns i comerciants del Centre d’Alcoi es manifesten contra la manca de...

Veïns i comerciants del Centre d’Alcoi es manifesten contra la manca de diàleg del govern municipal amb la peatonalització

0
SHARE

Des de principis del procés de peatonalització, diversos col·lectius de la ciutat d’Alcoi s’han posicionat en contra del projecte que barallava l’Ajuntament d’Alcoi. Veïns i comerciants porten mesos lamentant les condicions en les que va a dur-se a terme aquesta peatonalització, que es troba en la seua primera fase. Però les condicions per a la seua posada en marxa no convencen ni a tots els veïns, ni tampoc a tots els comerciants. Alguns d’ells consideren el pla contraproduent.

La posició d’aquest col·lectiu no és oposar-se a la peatonalització del barri, sinó poder participar en el pla per a dur-ho a terme. Després de presentar vora un miler d’al·legacions, aquest passat cap de setmana centenars de persones han eixit al carrer en una protesta que ha tractat de denunciar el que consideren manca de diàleg per part del govern municipal amb residents i comerciants del barri.

Han recorregat bona part dels carrers que ja estan inclosos dins de la peatonalització a hores d’ara. Fent soroll i portant pancartes, els manifestants han reclamat que les decisions que afecten al Centre es prenguen per consens.