Home Alcoià Viatge de les Aules de la Tercera Edat i centres de Majors...

Viatge de les Aules de la Tercera Edat i centres de Majors a Granada

1447
0
SHARE

70 persones majors van anar de viatge a Granada, acompanyats per la Regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, i tècniques del Departament, dins del programa d’activitats per aquest col·lectiu que realitza l’Ajuntament d’Alcoi. Els assistents als viatge eren tant usuaris dels centres de majors com alumnes de les Aules de la Tercera Edat.
El destí va ser una proposta de la ‘Mesa d’Envelliment Actiu’. La visita a Granada va incloure una nit d’hotel. Allí van tindre una ruta guiada per l’Alhambra, van visitar el ‘Sacromonte’ i van gaudir d’un espectacle de flamenc.
Mira destaca que «Continuem facilitant propostes d’oci actiu per als nostres majors, com a ciutadans dinàmics que són, solem fer aquest tipus d’excursions molt demandades tant pels alumnes de les Aules de la Tercera Edat com pels usuaris dels Centres de Majors. Ja estem ja preparant noves eixides per als nostres majors, que dia a dia segueixen demostrant que mantenen una actitud dinàmica i totalment activa. Cal destacar que aquests viatges aprofiten per crear un ambient de germanor entre els assistents».
L’eixida està organitzada pel departament de Polítiques Socials que realitza un viatge d’aquest tipus trimestralment. L’últim viatge va ser a Madrid on van  visitar el Museo del Prado i van fer una visita guiada al Congrés dels Diputats, on els van explicar la seua història i funcionament. Recordem que, els majors han conegut altres destinacions com les coves de Canelobre, l’Albufera de València, Alacant, La Vila Joiosa, Lorca, Totana o Muro.