Home Educació Curs gratuït d’auxiliar d’hostaleria a Ibi

Curs gratuït d’auxiliar d’hostaleria a Ibi

0
SHARE

L’Ajuntament d’Ibi, des de la regidoria de Turisme i l’Oficina de Promoció Econòmica, en col·laboració amb el Cdt Alacant Interior organitza un curs gratuït dirigit a treballadors en situació d’atur o millora d’ocupació a la Comunitat Valenciana.
El curs tindrà lloc del 29 d’octubre al 12 de desembre de 2018 en el local que hi ha al costat del restaurant RQR, situat en el carrer Juan Brotons, cantonada amb l’avinguda Joaquín Vilanova. Es realitzarà de 09: 00h a 13: 00h i serà impartit pel ibense Ricardo Moltó.
L’objectiu del curs és formar personal capacitat per desenvolupar el seu futur professional com a ajudant de cuina, de sala i rebosteria. Dins dels continguts del curs, els alumnes aprendran a preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir a la presentació de creacions més complexes. També coneixeran operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments, així com assistir en el servei, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids.
Les persones que estiguin interessades a realitzar el curs han de realitzar la inscripció on line a la web www.cdt.gva.es. Per apuntar caldrà adjuntar el DNI i el document de demanda d’ocupació (DARDE). El termini d’inscripció finalitza el dilluns 22 d’octubre. Les persones interessades a realitzar el curs i vulguin ampliar informació poden dirigir-se a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, trucant al 96.555 24 50, ext: 672/674.