1203
0
SHARE

Crònica per Joseka.

Les festes de Moros i Cristians no han pogut tenir un prolegomen millor que la victòria èpica que els blanc-i-blaus han aconseguit enfront del Sabadell. Malgrat disputar-se en Divendres a les 16:30h, les mesures de portes obertes han donat els seus fruits, i un bon nombre d’aficcionats s’han donat cita en El Collao, animant als seus en un partit molt complicat.
Es van avançar els alcoianistes en el minut 21 per mediació de Rubio que anotava un gran gol. En el 29 empataven els arlequinades després d’una bona jugada, no exempta de fortuna. Amb el marcat d’empats arribava al descans.
Després de la represa va començarmillor el Sabadell, però la veritat és que tots dos equips se’ls notava que es jugaven molt. A poc a poc el Deportivo va anar apoderant-se de la pilota i empés per una afició lliurada, va anar tancant als catalans. La bogeria es va deslligar en el minut 76 quan una magnífica passada de De Lerma, era controlat per Lino magníficament, per a reblar-ho al fons de les malles davant el deliri dels aficcionats.
Els 14 minuts restants més els 5 de descompte van ser un sofriment, perquè els minuts no passaven. Quant per fi el jove col•legiat murcià, va assenyalar el final del partit, els decibels van pujar, ara era l’extenuació, perque tan jugadors en el camp, amb el seu entrenador al capdavant, van anar a saludar als 4 sectors del Collao amb tots els aficcionats en peu aplaudint-los.
Mancant la disputa de tota la jornada, l’Alcoyano ix del descens, supera al Sabadell amb el gol average i el pròxim partit en horari unificat, Diumenge 18:00h hores es desplaçarà a Girona a enfrontar-se al Perelada, conjunt que també està lluitant per salvar-se.

Després de la disputa de tota la jornada l’Alcoyano està en “Promoció de descens”, mancant 2 jornades, el Deportivo està a 1 punt de la salvació en aquests moments.