Home Alcoià VIVIR ASI ES MORIR DE AMOR nou musical entorn a la vida...

VIVIR ASI ES MORIR DE AMOR nou musical entorn a la vida de Camilo Sesto

355
0
SHARE

El nou musical entorn a la vida de Camilo Sesto arrencarà al desembre. Una producció amb artistes de primer nivell arrencarà el seu tour nacional el proper desembre, coincidint amb el segon aniversari de la seva pèrdua, que recorrerà les principals ciutats, teatres i auditoris d’Espanya.

El 14 d’abril es va presentar en roda de premsa, des de la Gran Via de Madrid, en el Teatre Rialto. En l’acte han comparegut, Antonio Francés, Alcalde d’Alcoi, Juan Fran Senabre, director de Moon World i productor de l’espectacle, Pi Rovereto, bateria i director musical de Camilo Sesto, Pablo Perea i Diego Valdez, dos dels cantants que formaran part de l’espectacle.

VIVIR ASÍ ES MORIR DE AMOR comptarà amb una gran posada en escena de llums
i so, escenari a 5 altures amb multi pantalles i un equip amb més de 20 artistes. Oferirà un ampli recorregut pels temes més grans i emblemàtics de la carrera de l’artista.

Han confirmat la seua participació en l’espectacle artistes com a Pino Rovereto, bateria i director musical de Camilo Sesto. També participarà el cantant argentí Diego Valdez,
igualment participaran els artistes Pablo Perea, cantant i líder del Parany, i la cantant i compositora italiana Valentina Sco.

L’espectacle ja té les seves primeres ciutats confirmades mancant confirmar moltes altres. Madrid, Sevilla, Granada, Salamanca, Valladolid, Las Palmas de Gran Canaria, Barcelona, Saragossa, Sant Sebastià, Logronyo, Palma i València són algunes d’elles.