Home Alcoià Xerrades virtuals per a detectar i aturar conductes addictives per part de...

Xerrades virtuals per a detectar i aturar conductes addictives per part de la MAC

641
0
SHARE

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat (MAC) oferirà a finals de gener un cicle de conferències virtuals gratuïtes sobre el cervell i els estímuls addictius. El cicle, impartit per la Doctora en Neurociències Marta Ruipérez, es divideix en tres sessions adreçades a professionals, pares i mares, i joves, respectivament, que es duran a terme mitjançant videoconferències amb l’aplicació Zoom.

La primera de les sessions, adreçada a professorat, professionals de la psicologia, el treball social o l’educació social, entre d’altres, tindrà lloc el divendres 22 de gener a les 12h, i tindrà una durada aproximada de 2 hores. Les persones interessades podran accedir a la videoconferència en el dia i l’hora estipulat a través d’aquest enllaç o inserint l’ID de reunió 833 9701 9868 a Zoom.

La segona sessió estarà dirigida a mares i pares, i tindrà lloc el dimarts 26 de gener a les 19h. En ella es tractarà la relació entre el cervell i els estímuls addictius, i proporcionarà a les persones participants ferramentes per a comprendre millor els processos addictius i conéixer com abordar-los amb fills i filles, especialment en edats adolescents. Aquesta conferència també tindrà una durada aproximada de 2 hores i està oberta al públic sense necessitat d’inscripció. Per tal de participar, les persones interessades hauran d’accedir amb aquest enllaç o amb l’ID de reunió 811 8870 1423 a Zoom en la data i l’hora fixats.

L’última de les sessions serà l’adreçada a joves, programada per al dijous 28 de gener a les 17.30 h i a la qual es podrà accedir amb aquest enllaç o amb l’ID 896 0364 9142.

La UPCCA de la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat planteja aquestes conferències com una forma de seguir treballant la prevenció en matèria de conductes addictives aprofitant els mitjans digitals i de manera segura.