Home Alcoi Las situació de la pandèmia obliga a suspendre les activitats per Sant...

Las situació de la pandèmia obliga a suspendre les activitats per Sant Antoni a Alcoi

316
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha suspés les activitats per commemorar Sant Antoni d’aquest any. La tradició marca que el tercer dissabte del mes de gener tinga lloc la benedicció d’animals i posterior xocolatada i que l’endemà se celebre la Romeria a Sant Antoni. Enguany, i a causa de la Covid19 no tindran lloc aquests actes.

Des del Comnsistori alcoià s’havia previst suspendre els actes donada la situació actual de la ciutat, però a més, cal assenyalar que el decret de la Generalitat Valenciana especifica que “no es permet la realització de cap esdeveniment o activitat amb concentració de persones en espectacles públics, activitats recreatives i socioculturals, exhibició d’animals i celebracions populars”.

“Estem vivint una situació molt difícil i la ciutadania deu quedar-se a casa i eixir només en els casos més precisos com anar a treballar, a comprar o a l’escola. Esperem que prompte es resolga tot i puguem tornar a tindre celebracions, ara no és el moment”, ha afirmat la Regidora de Festes, Carol Ortiz.