Home Alcoi Ximo Puig anuncia noves mesures contra la covid-19

Ximo Puig anuncia noves mesures contra la covid-19

518
0
SHARE

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a anunciat les noves mesures contra la Covid-19 a la Comunitat Valenciana.

Donat que el nombre de contagis a la Comunitat Valenciana continúen baixant i la quantitat de persones vacunades aumenten, s’han modificat algunes de les mesures i restriccions. Unes noves mesures que entren en vigor demà 28 de setembre fins al divendres 8 d’octubre.

Decauen les restriccions en els següents sectors: cines, teatres, auditoris, museus i biblioteques i també en el comerç i en les seus festeres.

L’hostaleria podrà augmentar els aforaments en interiors fins al 75%, amb taules de fins a 10 persones i amb l’ús de barra sentat permés. L’horari de tancament serà el de la llicència de cada local.

A més, l’oci nocturn passa a tindre un aforament del 50 al 75% amb taules de 10 persones, ús de la barra sentat, ball permés i horari límit ampliat a les 5 la matinada.

Per la seua banda, s’elimina el número màxim de persones en els esdeveniments i els actes esportius.

En els partits de les lligues professionals de Futbol i de bàsquet decau el número màxim d’espectadors i el límit serà el 40 % de l’aforament en pavellons i el 60 % en estadis a l’aire lliure. No hi haurà límit de participants en proves esportives com la marató o la mitja marató. Els gimnasos, les piscines cobertes, banquets o congressos augmenten al 75 % de l’aforament.