Inici Festes Xixona celebra un any més la seua Fira del Nadal

Xixona celebra un any més la seua Fira del Nadal

354
0
COMPARTIR

La Fira de Nadal de Xixona ha inaugurat la seua onzena edició. Moltes autoritats han volgut estar presents aquest matí, entre elles, el Conseller d’Economía Sostenible Rafa Climent, i el president de la Generalitat Ximo Puig, que ha destacat el pes de la indústria del torró per la seua capacitat d’innovar i ser internacional.

Segons ha declarat Puig, el conjunt d’exportacions de la Comunitat Valenciana a la fi d’aquest any superaren els 30.000 milions d’euros. Una fira que reuneix tots aquestos productes que exportem en aquestes dates tan assenyalades, i que intensifiquen la nostra identitat com a Comunitat.

I com no l’alcaldessa de Xixona, s’ha sentit agraïda de l’èxit de la fira de nadal que, ja sembla que és tradició en el municipi. Ha destacat que cal cuidar a aquests sectors tan importants per a la localitat, ja que, tal volta, sense ells Xixona no sería aquesta. Una Fira de Nadal que ens ha recordat la impressionant indústria, sobretot de torró que tenim en la Comunitat i que ha aconseguit arribar fins a les cuines amb més renom.