Home Alcoi L’Alcoyano es mesurarà davant l’Athletic en la següent fase de la Copa...

L’Alcoyano es mesurarà davant l’Athletic en la següent fase de la Copa del Rei

689
0
SHARE

L´Alcoyano s’enfrontarà la setmana que ve a l´Acteltic Club de Bilbao, un partit de huitens de final de la Copa del Rei que es disputarà dijous que ve, 28 de Gener, a les 21.00 hores.

L’Alcoyano, que primer es va desfer del Laredo i de l’Osca abans de protagonitzar l’eliminació històrica al Reial Madrid, es mesurarà a l’Athletic Club de Bilbao, recent guanyador de la Supercopa d’Espanya, despres de derrotar també al Madrid en semifinals i al Barça en la final.

El conjunt Alcoià, després de véncer al conjunt de Zinedine Zidane, rebrà en al Collao a un autèntic ‘rei’ de Copes, ja que l’Athletic atresora en el seu palmarés 23 títols.

L’Alcoyano ja va tindre l’ocasió d’enfrontar-se al Athelitc en el 2015, en setzens de final de la Copa del Rei, aquella vegada va ser un partit doble en el qual l’Alcoyano va empatar a casa i perdre 1-0 en la trobada de tornada en San Mamés. Aquesta vegada l’eliminatòria es jugarà a partit únic i comptarà per primera vegada en aquesta campanya amb assistència del vídeoarbitraje (VAR).