Home Castalla La incidència davalla als 1.837 casos/100.000 habitants a Castalla a pesar de...

La incidència davalla als 1.837 casos/100.000 habitants a Castalla a pesar de la detecció de 48 nous positius

408
0
SHARE

L’altra població de la muntanya alacantina que ha estat tancada perimetralment durant les dos darreres setmanes és Castalla. La mesura, que limita la mobilitat entre la capital de la Foia i la resta de poblacions, pareix haver donat resultat a tenor de les dades publicades per Sanitat Universal. La localitat és de les poques -per no dir l’única entre les més habitades de l’Alcoià, El Comtat i la Foia- que ha aconseguit davallar la incidència del coronavirus en la darrera setmana.

Aquesta tendència ja començava a donar-se amb l’actualització del passat dimarts, quant les dades apuntaven a una certa estabilització d’aquest indicador. A hores d’ara, la incidència acumulada a Castalla es situa en els 1.837 casos/100.000 habitants, més de 70 punts per davall del passat dimarts. I tot a pesar de que la ciutat ha detectat altres 48 nous positius per PCR.

La capital de la Foia té ara mateix un total de 186 casos actius dels prop de 600 contagiats totals des de l’inici de la pandèmia. Una xifra que es veu compensada per les altes mèdiques d’aquesta setmana, que estan darrere de la davallada de la incidència. El nombre de víctimes del virus no s’ha menejat des del passat divendres a la localitat, que comptabilitza 14 morts per coronavirus.