Home Alcoi 163 families participen durant 2020 en “Entender al bebé” del programa d’Atenció...

163 families participen durant 2020 en “Entender al bebé” del programa d’Atenció Prenatal i Primera Infància, APPI

216
0
SHARE

La regidora d’Infància i Adolescència de l’Ajuntament d’Alcoi, Aranza de Gracia ha donat a conéixer les dades de 2020 del del taller “Entender al bebé” que forma part del programa d’Atenció Prenatal i Primera Infància, APPI.

Durant el passat 2020 es va treballar amb 163 famílies, realitzant 6 grups prenatals i 10 postnatals. Els grups tenen al voltant de 15 embarassades i les seues parelles i en el postnatal també es treballa amb les parelles i els bebés.

Aquest és un programa municipal gratuït pioner en la Comunitat Valenciana i que està servint d’inspiració per al altres municipis que volen ara realitzar-ho. A més, cal recordar que li va ser concedit el premi bones pràctiques per part d’UNICEF dins del programa “Ciutats Amigues de la Infància”.

La psicòloga del programa Paula Edith Jano, ha explicat a la roda de premsa la renovació de la imatge del programa per tal que més famílies puguen informar-se i beneficiar-se del que suposa aquest taller. Per a aquesta nova imatge, s’ha dissenyat nova cartelleria i també han realitzat una peça audiovisual que recull testimonis de famílies que han rebut el suport d’aquest programa.

“Entender al bebé” a hores d’ara treballa de manera online amb les famílies a causa de la pandèmia, però per part de l’organització esperen treballar de forma presencial molt prompte.