Home Banyeres Banyeres suma 66 nous casos de coronavirus i demana al seus veïns...

Banyeres suma 66 nous casos de coronavirus i demana al seus veïns autoconfinament

246
0
SHARE

En l’última actualització de les dades del coronavirus per part de la Conselleria de Sanitat, el municipi de Banyeres suma 66 nous casos positius respecte a l’actualització anterior, tenint en l’actualitat un total de 103 casos actius. A més a aquests nous casos cal sumar una nova víctima mortal, amb el que en la localitat des que s’iniciara la pandèmia han mort un total de 8 veïns.

Des del consistori municipal s’ha demanat l´autoconfinament als seus veïns a causa d’aquest augment de casos en el municipi, ja que segons el seu alcalde, es troben en una situació molt complicada.

En un comunicat emés des d’Ajuntament, després de confirmar que s’han sobrepassat la xifra de 100 casos, es demana màxima responsabilitat individual i col·lectiva i s’exigeix als veïns que no isquen de casa, excepte per a fer les compres bàsiques, per motius sanitaris , treball o cura de dependents i s’insta que no es reunisquen ni amb la família ni amistats per a evitar al màxim el contacte entre persones majors.

A més, ha recomanat realitzar per telèfon les comandes en els comerços i establiments de restauració per a reduir al màxim la mobilitat de les persones i el temps de permanència en estos locals. També es demana a les persones que practiquen esport que els facen de manera individual, en parella o amb convivents, sempre a l’aire lliure i sense cap mena de contacte físic.

Finalment s’ha reiterat que sempre s’ha de fer ús de la màscara, respectar la distància i incidir en la higiene de mans.

I com fan des de l’inici de la crisi sanitària, des del consistori municipal s’incideix en què en cap cas s’acudisca al centre de salut amb simptomatologia Covid. Així, qualsevol persona que tinga símptomes o vulga resoldre algun dubte sobre la *Covid-19 ha de trucar al telèfon 900 300 555.