Home Destacats Els hospitalitzats per Covid en el Verge dels Lliris suposa ja el...

Els hospitalitzats per Covid en el Verge dels Lliris suposa ja el 22% del total dels ingressats.

837
0
SHARE

El departament de Salut d’Alcoi ha informat que la situació de la pandèmia per la la Covid 19 continua empitjorant i que el departament està notant un notable increment dels casos diagnosticats en els últims dies tant en els Centres d’Atenció Primària com a l’Hospital.
En aquests moment els hospitalitzats per la Covid-19 suposen el 22% del total d’ingressats a l’hospital, 32 dels 147 hospitalitzats que hi ha hui dia, la setmana passada representava un 14%.
A més en la unitat de vigilància intensiva s’està arribant al limite de la seua capacitat, requerint habilitar nous llits. Els ingressats per Covid en la UCI ja representen el 60% dels seus pacients, són 5 dels 8 ingressats.
Des del Departament de Salut alerten que estan arribant al límit de la capacitat establida pel sistema sanitari per a aquesta primera fase de contenció i anuncien que estan prenent noves mesures. I continuen apuntant que els esforços per part del personal sanitari i resta de col·lectius implicats per contindre la segona ona només serà efectiva si TOTA LA POBLACIÓ complim les mesures sanitàries recomanades. Ara més que mai hem de ser solidaris i responsables per a lluitar junts contra la Covid-19.