Home Alcoi Dos concerts a l’església de Santa María clausuren el cicle “Música de...

Dos concerts a l’església de Santa María clausuren el cicle “Música de Tardor” de la Nova d’Alcoi

452
0
SHARE

La Societat Musical Nova d’Alcoi acomiada aquest cap de setmana el cicle Música de Tardor amb dos concerts a l’església de Santa María d’Alcoi. Els sons del metall, vent-fusta i corda protagonitzaran un repertori que compta amb la participació de deu solistes.

El primer concert serà hui dissabte, 7 de novembre, a les 19 hores i el realitzarà el conjunt de metall de la banda alcoiana. Les trompes iniciaran l’audició amb la interpretació de les obres “Finlandia” de J. Sibelius i “Lento” de A. Louis Scarmolin. Tot seguit, els trombons, bombardins i tubes tocaran “A song of Japan” de Steven Verhelst i les trompetes oferiran la peça “Elegy for a lost friend” de Dirk Brossé.

El programa musical continuarà amb “Ave María” de G. Caccini, amb arranjaments de Jesús Fuertes, que interpretaran trombons, bombardins i tubes i amb la veu de la soprano alcoiana Alexandra Soler Aguilar. Aquest grup instrumental, també, tocarà “Allegretto, lento i presto de la Sonata para Ensemble de viento-metal” d’Enrique Ródenas i “Romanza” de S. Baccarise amb arranjaments de Jesús Fuertes i amb Arnau Vila Blanquer i Héctor Pulido Moratal interpretant el paper de bombardí soliste.

També està programat el “Cuarteto de trompas sobre motivos de Richard Wagner” amb arranjaments de Max P. Pottag. Les trompes i les trompetes interpretaran el “Aleluya” de Haendel i el grup de trompetes, fiscorns, trompes i timbals tocarà la “Sonata” d’Enrique Ródenas i “Marcia Vivace” de Carl Maria von Weber.

El concert acabarà al ritme de “Ceremonial fanfare” de Johan de Meij a càrrec del conjunt de metall i percussió de la Societat Musical Nova d’Alcoi.

L’encarregat de dirigir a les trompetes, trompes, fiscorns i timbals serà José Antonio Llinares Igual i Jesús Fuertes García dirigirà als trombons, bombardins, tubes i conjunt de metall i percussió.

El segon concert tindrà lloc a les 12 del mig dia de demà diumenge 8 de novembre també a l’Església de Santa María d’Alcoi i les flautes, oboé, fagots, violoncels i contrabas de la Nova d’Alcoi seran els encarregats de musicalitzar la jornada.

L’actuació començarà amb l’obra “Pavane op. 50” de Gabriel Fauré. El programa continuarà amb “Adagio del concierto para Flauta a 4 partes” de G. B. Pergolesi amb Alma Canales Arcón com a oboè solista; “Suite en si menor (Badinerie)” de J. S. Bach amb la flautista solista Aitana Sempere Cerro.

Després s’escoltarà la “Suite TWV 55:a2” de G. Ph. Telemann amb set moviments: I Ouverture, amb Ariadna Vilaplana i Aracil de flauta solista; II Les Plaisirs I i II i el moviment III Air à l’Italien amb Maia Blanes Ferri de flauta solista; IV Menuet I i II i el moviment V Réjouissance amb María García Serrano de flauta solista; i els moviments VI Passepied I i II i VII Polonaise amb Núria García Aura de flauta solista.

El grup de flautes, oboès, fagots, violoncels i contrabaix també interpretarà el “Concierto Il Cardellino” de A. Vivaldi i amb la flautista Begoña González Arteaga com a solista i, per acabar, “Aleluya” de Haendel.

L’entrada serà lliure en ambdós concerts fins completar l’aforament i seguint les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus.