Home Destacats El Campus d’Alcoi de la UPV celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic...

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2022-2023

541
0
SHARE

El campus d’alcoi de la Universitat Politècnica de València ha celebrat avui a l’aula magna de l’edifici del viaducte una conferència inaugural i l’acte d’obertura del curs acadèmic 22/23. Aquesta gala s’ha aprofitat per recordar i posat en valor els trets destacables de la universitat i el càmpus d’alcoi al llag de la història i per atorgar els premis ‘Hispania Nostra’ per la transformació dels edificis Ferrandiz i Carbonell que conformen actualment el campus.

A l’acte també ha tingut lloc una ponència per part de Rafa Lurbe Mateu, Gerent a MLS Tèxtils, empresa de la zona que comercialitza dues marques de calçat, on ha explicat que considera que els graus centrats al tèxtil són la base de tot, ja que tindre treballadors formats dins dels sectors és vital, ja que considera que la competència veu de fora de les grans multinacionals.

D’altra banda, el rector de la UPV ha assegurat que hi ha diversos projectes en marxa per millorar el campus. Entre aquests projectes es troben la recuperació grau en enginyeria tèxtil, amb un nou enfocament a la moda sostenible i les TIC, així com la valoració d’un nou màster en enginyeria industrial i la creació del parc cientific de la UPV a Alcoi. espera tenir formalitzats d’aquí uns mesos.