Home Cultura Ibi acull la 26a edició de la Mostra de Teatre Amateur, que...

Ibi acull la 26a edició de la Mostra de Teatre Amateur, que acollirà grups de teatre amateurs molt coneguts a nivell nacional

278
0
SHARE
MostraCartell promocional de l'event.
MostraCartell promocional de l'event.

El Centre Cultural Salvador Miró acorrirà una vegada més la Mostra de Teatre Amateur Vila d’Ibi, una inciativa realitzada en col·laboració de la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, l’Institut Valencià de Cultura i les agrupacions locals Grup Teatral “Font Viva”, Ayusteatro i Associació Cultural de Teatre “Ni pa hui ni pa demà”, que emplaça els amants de les arts escèniques a gaudir del certamen durant els dos últims caps de setmana d’octubre.

Cinc companyies i grups de teatre amateurs procedents de Vigo, Madrid, Albalat dels Sorells i Elx posaran en escena les obres seleccionades per participar al certamen. El preu de l’entrada per a cadascuna de les obres és de 3€, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per a les cinc sessions a un preu de 10 euros. Les entrades estan ja a la venda al Centre Cultural en horari de 9:30 a 13:30 i de 15:30 a 21:00. El dia de l’obra sobrirà la taquilla una hora abans de la funció.

Pel que fa a l’acte de lliurament de premis, tindrà lloc el dissabte 5 de novembre, a les 20:00 al Centre Cultural Salvador Miró i l’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament de la sala. Tota l’informacií sobre els grups de teatre, obres representades i horaris poden ser consultades a la pagina web l’ajuntament d’Ibi. Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi i les entitats col·laboradores conviden tot a poble i voltants a assistir a aquest certamen cultural per gaudir de la màgia que el teatre ofereix als seus espectadors.