Home Cocentaina Cocentaina activa la seua Film Office i s’integra en la Costa Blanca...

Cocentaina activa la seua Film Office i s’integra en la Costa Blanca Film Commission per a acollir gravacions audiovisuals

538
0
SHARE
Una de les gravacions audiovisuals dutes a terme a Cocentaina en els darrers mesos.

Cocentaina s’integrarà dins de la Costa Blanca Film Commission i oferirà un servei d’assessorament a empreses i professionals del sector audiovisual que vullguen rodar a la capital del Comtat.

Costa Blanca Film Commission és una oficina de cine creada l’any 2017 per la Diputació d’Alacant amb l’objectiu d’oferir un servei gratuït d’informació, assessorament i tramitació a les productores, agències o empreses audiovisuals. La idea és facilitar-los la presa de decisions relatives a la realització d’un rodatge, gravacions o presa de fotografies a fi d’aconseguir que empreses interessades optimitzen els seus recursos, tant humans com materials i econòmics. Aquest treball és canalitzat mitjançant oficines Film Office que es distribueixen al llarg de tota la província.

Film Office al Palau Comtal

Així les coses, després d’un any on Cocentaina ha acollit nombroses produccions de la cadena autonòmica àPunt, des de la Regidoria de Turisme han apostat per integrar-se dins d’aquesta Film Comission a través de la creació d’una Film Office ubicada a l’Oficina de Turisme del Palau Comtal. Aquest servei serà l’encarregat de presentar les ubicacions disponibles a les productores per a possibles rodatges, gestionar les autoritzacions necessàries i proporcionar informació quant a l’hostatge i serveis disponibles al municipi.

El Regidor de Turisme, Ivan Jover, ha destacat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és afavorir la vinguda de productores audiovisuals a Cocentaina i donar a conèixer les localitzacions que poden ser susceptibles de rodatge, a més de generar moviment econòmic a la vila comtal.

A l’interior alacantí, Cocentaina és la sisena població que aposta pel sector audiovisual com a tractor d’inversions i generador de treball i promoció turística. Abans ho han fet Alcoi, Ibi, Castalla, Onil i Banyeres.