Home Alcoi Activitats a l’aire lliure per a reprendre el contacte entre els majors...

Activitats a l’aire lliure per a reprendre el contacte entre els majors a la ciutat d’Alcoi

0
SHARE

Les aules de Majors d’Alcoi tenen lloc durant el mes de juliol a l’aire lliure. En concret, es porten a terme 10 sessions: tres de gimnàstica, dues de pintura, ball i ioga i una possible visita guiada. Està previst que participen més de 80 persones.

Les classes de Gimnàstica es porten endavant els dies 12 i 26 de juliol en l’Auditori Amando Blanquer, al parc de la Zona Nord i el dimecres 14 en el River Fit. Pel que respecta a les de pintura, hi ha dues sessions amb el mestre José Borrell, els dies 6 i 8 de juliol en el parc de la Glorieta. També cal destacar les classes de ball, els dies 7 i 21 de juliol en la plaça Ferrándiz i Carbonell i les de Ioga els dies 16 i 30 en el parc del Romeral. Les sessions comencen a les 9.30 del matí i duren una hora, excepte les de pintura que són de dues hores i mitja. A més, també hi ha prevista una ruta històrica pel centre per al dia 28.

Pel que respecta a la participació en Pintura hi ha 7 persones que aniran a les dues classes, en ball 12, en gimnàstica 20 cada dia -és a dir, 40 en total-, a més de 15 al Riverfit i 11 al ioga. Per tant hi ha una previsió de 85 persones participants.

La Regidora de Gent Gran, Carol Ortiz, ha explicat que “la Gent Gran és un dels sectors que més han patit al ser persones de risc. Van veure com van tindre les classes únicament en línia durant tot un trimestre per precaució. Per sort són les primeres que van ser vacunades, tot i això hem de seguir amb precaució perquè la pandèmia segueix entre nosaltres”.

“A banda de tots els beneficis que els aporten les activitats, cal destacar que també aprofiten per a reencontrar-se, i restablir les relacions socials tan necessàries”, ha afirmat la regidora, qui ha ressaltat també que “aquestes persones necessitaven veure’s de nou i poder compartir aquests moments. Les persones participants ens han transmés la seua alegria i satisfacció per aquesta iniciativa”.