Home Alcoi Compromís detecta incompliments en els objectius de la recollida de brossa per...

Compromís detecta incompliments en els objectius de la recollida de brossa per valor de 30.000€ a Alcoi

390
0
SHARE

El contracte de la recollida de residus a la ciutat d’Alcoi és una de les principals despeses que afronta el Consistori anualment. Entre les seues condicions es troba la possibilitat d’aconseguir retribucions pels objectius que complisca la concessionària. En el cas d’Alcoi, eixes retribucions ascendirien a uns 30.000 euros en cas de l’exercici de 2020, encara que la formació de Compromís ha detectat incompliments en el servei.

És per això pel que han demanat a l’Ajuntament d’Alcoi que no pague eixe sobrecost per uns objectius que -segons ha afirmat el portaveu de la formació Màrius Ivorra- no s’han complert al llarg de 2020. El seguiment que s’ha fet de la neteja de contenidors urbans a Alcoi ha reportat incompliments que estalviarien a les arques alcoianes eixos 30.000 euros.

No obstant, si això es du a terme, la concessionària demandarà al Consistori alcoià per incompliment de contracte, cosa que podria reportar més despeses a les butxaques dels alcoians. Un fet que ha comportat una crítica per part de la formació valencianista cap a l’equip de govern alcoià per no auditar el treball de l’empresa concessionària de la recollida de residus.