Home Alcoi Acusacions de transfiguisme, dimissions en bloc i manca d’unitat: C’s Alcoi es...

Acusacions de transfiguisme, dimissions en bloc i manca d’unitat: C’s Alcoi es desmembra

0
SHARE

Nou episodi de divisió a la formació de Ciutadans Alcoi la que porta produïnt-se des de finals de la passada setmana. Llavors, el regidor Marcos Martínez comunicava en roda de premsa la seua dimissió com a edil de la formació taronja, tot i que no deixava la seua acta i passava al grup de No Adscrits -situació similar a la que ja van passar Jordi Sedano, Rafa Sanus i Marcos Santacreu amb el PP fa uns anys-. Aquest fet, justificat sota acusacions entre Martínez i la portaveu Rosa Garcia, ha obert una nova crisi al sí de la formació a la ciutat dels ponts.

Garcia i la seua formació han acusat al regidor díscol de transfuguisme i li han exigit que abandone la seua acta, cosa que es nega a fer. L’enfrontament ha arribat fins a la resin elegida directiva de Ciutadans Alcoi, que porta en el càrrec no arriba a 2 mesos. El coordinador, el secretari de la formació i dos càrrecs orgànics més han traslladat en un comunicat la seua dimissió com a responsables del partit a Alcoi.

No és el primer cas de divisió interna que es produeix a C’s Alcoi, ja que la directiva ara dimitida ja va substituir a l’anterior, encapçalada per Romualdo Coderch.