Home Cocentaina Adaptabilitat a les condicions pandèmiques i nova imatge per a la 675...

Adaptabilitat a les condicions pandèmiques i nova imatge per a la 675 edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina

755
0
SHARE

La Fira de Cocentaina 2021 serà una edició especial degut a que el certamen compleix 675 anys, una xifra que reflecteix la seua dilatada trajectòria des que Pere IV entregara al municipi el Privilegi de Fira, en 1346. Per a commemorar aquesta data, l’àrea de Fira ha preparat una sèrie d’accions i ja treballa en diferents escenaris de cara a la celebració de l’esdeveniment per a Tots Sants.

La Fira estrena imatge gràfica per a l’ocasió, amb l’ànim de mostrar a través del seu logotip la xifra commemorativa. Durant tot l’any serà la marca representativa en tota la difusió que es realitze de l’esdeveniment. S’ha adaptat el 675 a l’icònic emblema del certamen: el cavall i la roda.

A més, dins de les accions previstes per a donar-li difusió a aquesta edició especial, s’està editant una sèrie de càpsules audiovisuals per a donar a conèixer l’origen i l’evolució de la Fira. Persones representatives al llarg de la història de l’esdeveniment donaran a conèixer les fites i les curiositats més rellevants que han contribuït al fet que es complisquen aquests 675 anys. Aquests documents audiovisuals es podran veure a través de les xarxes socials i en la web oficial de la Fira.

De manera paral·lela, l’àrea de Fira ja treballa per a donar forma al programa d’actes amb el qual se celebrarà aquest 675 aniversari. A causa de la inestabilitat de la situació sanitària s’estan valorant els escenaris possibles que poden donar-se arribat el primer de novembre i ajustant les activitats a les diferents circumstàncies.

Al treball per donar forma a la pròxima Fira de Tots Sants 2021 també s’uneixen les millores que es preveu posar en marxa quan el certamen puga realitzar-se en el seu format tradicional. Entre altres destaquen el canvi en la ubicació d’alguns sectors, l’ampliació de diverses zones, la introducció d’eines digitals que ajuden en la gestió i en l’organització del certamen com també l’execució de millores perquè l’esdeveniment siga inclusiu.

La Regidora de Fira de Cocentaina, Eugenia Miguel, ha assegurat que “estem seguint dia a dia l’evolució de la pandèmia i, en aquest sentit, tenim previstos diferents escenaris, depenent que la situació siga de major o de menor incidència i s’hagen d’adoptar mesures més o menys restrictives quan arribe novembre. Tenim confiança que amb les vacunacions, i atés que la Fira se celebra coincidint amb Tots Sants, que ja és final d’any, puguem tindre la situació més calmada i gaudir del certamen firal, encara que de cap manera podrà ser enguany encara tal com la coneixíem; el que sí que ens agradaria, en la mesura de les nostres possibilitats, és que enguany estigueren presents de nou tots els sectors que formen part de la Fira”.

Igualment, ha incidit en què “hem de tindre paciència i, per descomptat, no hem de perdre la il·lusió, ja que farem tot el possible perquè l’olor de Fira arribe a tots els racons del poble i aquesta 675 edició deixe empremta”.