Home Destacats Onil acull un triangular internacional de bàsquet 3×3 entre l’equip local, la...

Onil acull un triangular internacional de bàsquet 3×3 entre l’equip local, la selecció txeca i un equip de Riga (Letònia)

139
0
SHARE

La vila d’Onil és la capital del bàsquet 3×3 a l’interior de la província d’Alacant. Aquesta variant del bàsquet s’estrena aquest proper estiu com a disciplina olímpica i va creixent en nombre d’adeptes. La població de la Foia compta amb un equip que aporta a la major part dels seus integrants a la Selecció Espanyola. Cosa que ha facilitat la construcció a Onil d’una pista oficial de bàsquet 3×3 a la Zona Esportiva, recentment estrenada.

Durant la present setmana, la selecció de la República Txeca es troba a la vila de les nines preparant la fase de classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio. Per a fer-ho, l’Onil 3×3 ha convocat per a aquest dimarts un torneig amistós a 3 bandes entre el propi conjunt local, la selecció centre-europea i un equip de Riga, la capital de Letònia. El triangular té lloc a les noves intal·lacions de bàsquet 3×3 a la Zona Esportiva colivenca i està obert al públic, sempre amb mesures contra la Covid19.

Els xocs, que es disputen des de les 17.30h, també oferiran la possibilitat d’aquirir merchandising del club colivenc i d’assistir a una classe magistral en torn a aquesta variant del bàsquet, a més de concursos.