Home Onil Agents de la Policia Local d’Onil han d’accedir per la finestra a...

Agents de la Policia Local d’Onil han d’accedir per la finestra a una llar per a rescatar el seu propietari amb problemes respiratoris

842
0
SHARE

Els veïns del barri de Mariola a la localitat d’Onil van ser testimonis durant el matí del passat dimarts 8 de juny d’un succés a una de les seues llars. Una patrulla de la Policia Local del municipi va haver de dur a terme tasques per a accedir a un habitatge del barri després de rebre un avís per part de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi. Un dels seus pacients amb problemes respiratoris havia donat avís des de l’habitatge colivenc respecte a problemes que li impedien menejar-se. Els sanitaris que havien d’atendre’l estaven a la porta del domicili, però el pacient estava incapacitat per a obrir-los.

Dos agents van haver d’accedir a la llar de l’afectat a través d’una de les finestres exteriors, havent de colpejar-la per a fer-la cedir. L’afectat es trobava estés en el pis i va haver de ser estabilitzat per sanitaris del Suport Vital Bàsic (SVB), que l’han traslladat a l’Hospital Verge dels Lliris.

Desfalliment en plena Avinguda de la Constitució

A més, al migdia d’aquest dimecres 9 de juny s’ha produït altre succés en ple centre d’Onil, a l’Avinguda de la Constitució. Un home ha patit un desfalliment que ha alertat als vianants que es trobaven allí i han avisat a la Guàrdia Civil, que ha atès a la víctima fins l’arribada del SVB.