Home Alcoià AITEX convoca a les empreses tèxtils i cosmètiques a participar en els...

AITEX convoca a les empreses tèxtils i cosmètiques a participar en els seus V Premis Empresarials

0
SHARE
Foto dels guanyadors dels Premis Empresarials AITEX 2022.

AITEX obre la convocatòria de la cinquena edició dels Premis Empresarials AITEX, els premis que tenen l’objectiu de dinamitzar, promoure i posar en valor el teixit empresarial de la Comunitat Valenciana i també nacional. A la darrera edició, es van presentar un total de 76 empreses, d’aquestes el 53% eren de la Comunitat Valenciana i un 47% de fora, sent Catalunya i Madrid les Comunitats Autònomes amb més presència als Premis.

El centre tornarà a premiar els millors projectes i iniciatives amb una dotació econòmica de 90.000€ a repartir entre tots els guanyadors. A cada modalitat, s’estableix un primer premi dotat amb 20.000€ i un segon premi de 10.000€. Les categories a les que es poden presentar els projectes són: innovació i sostenibilitat en tèxtil; innovació i sostenibilitat en cosmètica; i millor iniciativa emprenedora. En cas que hi hagi un empat a les puntuacions, es repartirà el premi entre els dos finalistes.

Període d’inscripcions

La data límit per presentar la convocatòria als Premis Empresarials AITEX acaba el 10 d’octubre 2023. Tres jurats experts i composats per representants de primer nivell del sector tèxtil, cosmètic i empresarial valoraran els documents presentats. Per això, es tindrà en compte la proposta de valor, la seva innovació o impacte ambiental, els resultats obtinguts, la seva empremta socioeconòmica i la qualitat de la proposta presentada.

Podran participar empreses la seu social principal de les quals es trobe en territori espanyol. Per poder participar, les empreses hauran de presentar la documentació exigida a les bases de convocatòria. Tota la informació, les bases del concurs i el formulari de sol·licitud d’inscripció estan disponibles a la pàgina web d’AITEX.