Home Alcoi El Teatre Calderón d’Alcoi albergarà les dos representacions de fi de curs...

El Teatre Calderón d’Alcoi albergarà les dos representacions de fi de curs del Conservatori Elemental de Dansa

0
SHARE
Imatge del cartell que anuncia la festa de fi de curs del Conservatori Elemental de Dansa d'Alcoi.

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi celebrarà la clausura del curs acadèmic 2022/2023 amb dues representacions que seran el dimecres 21 i el dijous 22 de juny a les 19 hores en el Teatre Calderón. L’entrada als espectacles funciona mitjançant invitacions que es poden aconseguir en ticketalcoi i en la taquilla del Teatre Calderón.

El dimecres 21 actuaran els cursos preelementals de 5 i 7 anys, els dels Ensenyaments Elementals 1r i 3r i els tres cursos d’ampliació d’estudis. Mentre que el dijous 22 seràs el torn dels cusos preelementals de 4 i 6 anys, els dels Ensenyaments Elementals 2n i 4t i els tres cursos d’ampliació d’estudis.

Més de 40 coerografies

En la primera representació es podrà gaudir d’un total de 22 coreografies. Mentre que en la del dijous hi haurà un total de 19, abastant de les tres especialitats de dansa que cursa l’alumnat en aquest centre, així com la participació de l’alumnat més xicotet amb la dansa expressiva i iniciació a la dansa. La duració de cadascuna de les representacions és d’aproximadament 90 minuts.

“Aquesta nova gala que presentem suposa un repte molt important per a tot l’alumnat que composa el Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi. Nou cartell, nou programa i sobretot nova il·lusió. La clausura d’un curs escolar en el qual no ha faltat l’esforç i treball per continuar creixent com a ballarins i desenvolupant una infinitat de capacitats artístiques. Dos dies, replets d’il·lusió per demostrar l’aprés, amb coreografies des del més pur estil clàssic, passant per la dansa contemporània i la dansa espanyola en totes les seues disciplines, sense oblidar la creativitat de l’alumnat més xicotet”, ha destacat l’equip directiu del Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi.