Home Alcoi Alcoi acull una marató de donació de sang i mèdul·la òssia els...

Alcoi acull una marató de donació de sang i mèdul·la òssia els propers divendres 6 i dissabte 7

245
0
SHARE

La ciutat d’Alcoi acull els propers divendres i dissabte la que serà la XIX edició de la Marató de donació de sang i mèdul·la. Serà al Poliesportiu Francisco Laporta, on s’espera una participació creixent per a ajudar a totes les persones que necessiten transfussions. El fet de convocar aquesta marató el cap de setmana tracta de fomentar les donacions a una ciutat reconeguda pel Centre de Transfusions d’Alacant com a solidària en aquest sentit.

Es tracta d’una “festa de la solidaritat” a la que estan convocades totes les persones entre 18 i 65 anys, amb bon estat de salut i un pes superior als 50 anys. Enguany, de nou, es busca augmentar el nombre de donants de mèdul·la òssia, implantada fa poc en aquest tipus de donacions. Es tracta d’un element difícil d’aconseguir i que té una campanya activa per a cridar als joves a donar.

Per a qualsevol dubte a l’hora de donar, es du a terme un qüestionari que aclareix les preguntes que es formulen els donants. Entre elles destaca la que fa referència a si son aptes per a donar.