Home Destacats L’Alqueria d’Asnar llança en desembre la Fira del Nadal per a dinamitzar...

L’Alqueria d’Asnar llança en desembre la Fira del Nadal per a dinamitzar el comerç local

0
SHARE

Les Festes del Nadal signifiquen una de les dades assenyalades del calendari festiu a la pràctica totalitat de poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Durant aquesta època es duen a terme una bona part de les compres que es realitzen al llarg de l’any per part dels ciutadans a cadascuna d’elles. Aprofitant l’arribada del Pare Noel i els Reis Mags, el comerç de cada localitat viu una de les temporades de majors vendes. Moltes vegades, eixe increment comercial es dona a les localitats més grans, perjudicant al xicotet comerç de les menys habitades.

Per això, a diverses poblacions es celebren esdeveniments que busquen fer més atractiu el comerç autòcton de cada població. Una tendència que està a l’alça a l’interior alacantí, i que enguany tindrà un nou exponent, en aquest cas a l’Alqueria d’Asnar. El nou equip de govern convocarà per al primer cap de setmana de desembre una Fira de Nadal a la que estan cridats tots els comerços de la localitat. L’objectiu és traure al carrer l’oferta comercial local per a dinamitzar les seues vendes just abans de l’arribada dels protagonistes del Nadal.

Programació per a tota la família

L’Ajuntament de l’Alqueria d’Asnar està pendent de les subvencions que llancen Diputació i Generalitat per a que el cost per a les arques municipals siga el mínin. A més, la Fira del Nadal de la localitat del Comtat no sols oferirà productes del comerç, sinó també oci per a tota la família amb el que atraure també visitants d’altres poblacions de la zona.

Al llarg de les properes dos setmanes, l’Alqueria d’Asnar celebra també l’Octubre Cultural. La iniciativa des d’exposicions i xerrades fins concerts i inclús la celebració del popular Oktoberfest el proper dissabte 7.