Inici Alcoi Alcoi aposta per mantenir el retall en el recorregut de la Cavalcada...

Alcoi aposta per mantenir el retall en el recorregut de la Cavalcada i millorarà els espais d’aparcament

354
0
COMPARTIR

La ciutat d’Alcoi ha celebrat la Cavalcada dels Reis Mags més curta que de costum en aquest 2020. Es tracta d’una de les apostes del govern municipal alcoià per a fer més amable l’acte central del Nadal Alcoià. A banda d’un recorregut més curt que habitualment, l’acte també s’ha avançat mitja hora per a oferir als més menuts la possibilitat de gaudir-la sense presses.

Aquestes dos mesures, a priori, han sigut avaluades positivament per l’Ajuntament d’Alcoi, que preven mantenir el nou format cara a properes edicions. Consideren que les modificacions han donat bon resultat, i de fet les xifres d’assitència de públic parlen d’un creixement sostingut. No obstant, es busquen ara els principals vectors de millora per a oferir a quanta més gent millora la possibilitat de gaudir de l’arribada dels Reis Mags a la ciutat dels ponts.

Entre eixos punts a millorar es troben les aglomeracions que es produeixen a alguns punts del recorregut de la Cavalcada. Des de l’oposició s’han afanyat a demanar al Consistori que planege bé rutes i tempos per a evitar aquests embotellaments. També han demanat millores en l’assenyalament de les zones d’aparcament per als visitants que arriben a Alcoi provinents d’altres localitats.