Home Alcoi Alcoi centra el debat en torn a la direcció i enginyeria de...

Alcoi centra el debat en torn a la direcció i enginyeria de projectes amb el congrés internacional CIDIP 2021

529
0
SHARE

El teixit empresarial de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla té entre les seues característiques una elevada capacitat emprenedora i la resiliència necessària per a sortejar les crisis econòmiques que el colpegen. Fet que la converteix en una zona de referència per a la posada en marca de projectes empresarials que ha fonamentat l’arribada -en diversos anys seguits- del Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes (CIDIP) a la ciutat d’Alcoi.

L’esdeveniment ocupa les jornades del 6 al 9 de juliol a l’IVAM-CADA alcoià i està auspiciat pel Campus d’Alcoi de la UPV. Representants empresarials de tot el món participen en l’esdeveniment que es celebra en format semi presencial i comptant amb totes les mesures per a combatre la pandèmia. Un dels papers importants d’aquest congrés recau en la internacionalització com a solució de negoci per a unes empreses que, necessàriament, han de posar un ull en la innovació.

El congrés inclou una apretada agenda que, en torn a intercanvis d’experiències d’èxit i analitzant els millors treballs universitaris relacionats amb la direcció i enginyeria de projectes, buscarà optimitzar aquestes tasques. El fet de que es tracte d’un congrés internacional i que compte amb versió telemàtica provocarà l’anàlisi de diferents experiencies provinents de qualsevol punt del món.

El tancament del congrés el proper divendres 9 de juliol es durà a terme amb l’Assemblea de l’Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes (AEIPRO).