Home Destacats IBIAE celebra la seua Assemblea Ordinària on destaca la independència econòmica de...

IBIAE celebra la seua Assemblea Ordinària on destaca la independència econòmica de que gaudeix l’ens

0
SHARE

A poc a poc les activitats habituals d’IBIAE -la patronal de la sub comarca de la Foia de Castalla- tornen al seu format habitual. Així ha passat amb la XXVIII Assemblea Ordinària de l’Associació d’Empresaris Foia de Castalla, que ha tingut lloc aquest passat divendres 2 de juliol. L’acte ha tingut caràcter presencial, de manera que d’aquesta manera es reprèn la normalitat però sempre adaptant totes les mesures higièniques i de seguretat d’acord amb la normativa establerta en aquest moment.

Com és habitual, IBIAE ha buscat que el marc de celebració de la XXVIII Assemblea Ordinària fos un espai o lloc emblemàtic de la comarca. En aquest cas, l’escenari escollit ha sigut l’Auditori de Castalla. Aquest modern recinte està dotat per donar cabuda a funcions teatrals i espectacles musicals.

L’Associació d’Empresaris Foia de Castalla ha posat en valor durant l’assemblea la bona salut de l’entitat tant a nivell d’activitats com en els seus comptes. Aquest últim aspecte reforça la independència econòmica de IBIAE. Els empresaris associats a la patronal de la Foia han tornat a poder intercanviar opinons, inquietuds i sensacions en primera persona.