Home Alcoi Alcoi complementa l’oferta hostalera per a Festes amb 3 localitzacions de menjar...

Alcoi complementa l’oferta hostalera per a Festes amb 3 localitzacions de menjar i el Mercat Ambulant

0
SHARE
Plànol de la localització de les zones de menjar i el Mercat Ambulant durant les Festes d'Alcoi 2023.

Tapa i Festa‘ és una oferta gastronòmica amb 20 llocs que estarà oberta del 20 al 24 d’abril en La Glorieta, complementant als llocs de restauració del Centre de la ciutat durant els dies de Festes. A més, torna el Mercadet ambulant en ‘Els Alçamora’ amb Food Trucks i 5 llocs de menjar ràpid en Emilio Sala.

‘Tapa i Festa’ va néixer amb vocació de servei al públic, per a totes les persones i famílies que visiten les nostres festes i no disposen d’una reserva per a menjar o sopar. Així, aquesta fira ofereix menjars, refrigeris i postres, en un ambient festiu acompanyat amb música, i amb zones de taules i cadires per a gaudir d’una agradable pausa abans de continuar pel recorregut fester.

Enguany, ‘Tapa i Festa‘ compta amb 20 operadors de menjar variat instal·lats en carpes i furgoteca. La fira disposarà d’oferta variada, entre la qual es podrà gaudir d’arrossos, tapes i plats típics, carns i embotits a la brasa, entrepans, salsitxes alemanyes, cuina internacional (argentina, japonesa, alemanya, cubana…), mojitos, creps, o rebosteria entre altres. Alguns operadors comptaran amb oferta sense gluten, tant en menjar com en cerveses. La fira donarà servei tot el dia, durant desdejunis, menjars i sopars, i l’oferta gastronòmica es complementarà contínuament amb ambient musical.

Mercadet ambulant

Com cada any, aquestes Festes també estarà el tradicional Mercadet ambulant Sant Jordi, que es situa al llarg de la calçada del parc Cervantes i del carrer Els Alçamora fins al centre comercial. Enguany compta amb 90 llocs de venda de productes variats, incloent la zona furgoteca de menjar gurmet. Enfront del centre de salut La Fàbrica hi haurà una caseta amb 6 lavabos adaptadats a persones amb mobilitat reduïda.

D’altra banda, en la plaça Emilio Sala s’instal·laran 5 llocs de menjar ràpid (hamburgueses, entrepans, patates, hot dog, etc) per a abastir la demana en diferents punts de la ciutat durant els seus dies més concorreguts.