Home Alcoi Alcoi convoca als seus xiquets a gaudir de l’esport durant les vacances...

Alcoi convoca als seus xiquets a gaudir de l’esport durant les vacances de Nadal

218
0
SHARE

Un any més, el Centre d’Esports de la ciutat d’Alcoi i la direcció i tècnics del complex esportiu municipal Eduardo Latorre organitzen per a aquestes vacances nadalenques una escola de multiesport dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre el 2008 i el 2014.

Els inscrits podran participar i coneixeran diferents modalitats esportives de raqueta, judo i altres a través de sessions preparades per tècnics especialistes i pensades per a la diversió a través de l’esport. Són dates en els que els xiquets no tenen classes lectives però el pares sí treballen, i a més han de fer les comandes als patges de ses majestats els Reis Mags de l’Orient.

Enguany, com no podia ser d’una altra manera, l’edició ve marcada per la pandèmia de la Covid19, i tant les places disponibles com el desenvolupament de la mateixa activitat s’ajustaran a les normatives aplicables a aquesta mena d’esdeveniments. Els dies en què es desenvoluparà l’activitat estaran dividits en dos torns: 28 i 29 de desembre; o 7 i 8 de gener.

La inscripció serà gratuïta i tots aquells que estan interessats podran realitzar la pre-inscripció omplint un formulari que estarà penjat en la web de l’Ajuntament d’Alcoi, en la secció d’esport, i posteriorment reexpedint-ho a l’adreça de correu electrònic esports@alcoi.org. Les pre-inscripcions es podran realitzar els dies 21 i 22 de desembre.