Home Alcoi Alcoi convoca el concurs per a realitzar el cartell anunciador de la...

Alcoi convoca el concurs per a realitzar el cartell anunciador de la 138a Cavalcada de Reis Mags de la ciutat

131
0
SHARE
Cartell de la Cavalcada de Reis d'Alcoi de 2022.
Cartell de la Cavalcada de Reis d'Alcoi de 2022.

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat les bases del cartell anunciador de la 138a Cavalcada de Reis Mags de la Ciutat d’Alcoi. Els artistes podran executar les seues obres amb llibertat de procediment i color, sempre que figure l’escut d’Alcoi i no oferisca dificultats en la seua reproducció, garantint una grandària de 1’30 x 1’82 metres.

Els treballs aniran muntats sobre un suport rígid o un tauler de fusta de 50 cm de base x 70 cm d’altura, dimensions iguals a l’esbós i figurant la següent inscripció CXXXVIII CAVALCADA REIS D’ORIENT 2023 – ALCOI, D’INTERÉS TURÍSTIC NACIONAL. Les bases completes del concurs poden ser consultades en aquest enllaç.

Els treballs es presentaran en el Departament de Festes de l’Ajuntament d’Alcoi, en horari d’11.00 a 14.00 h, des del dilluns 24 al divendres 28 d’octubre de 2022 (tots dos inclosos), amb prèvia sol·licitud a la seua pàgina web. Es concedirà un únic premi de 1.200 € per al millor cartell. D’aquest import es deduirà la quantitat que fiscalment corresponga.

Cada un dels cinc membres del Jurat Qualificador puntuarà cadascuna de les obres presentades a concurs, fins a un màxim de 20 punts, tenint en compte quatre criteris de valoració i baremació als quals s’atorga de 0 a 5 punts: Originalitat, disseny i estètica, Tècnica, Composició i Retolació.