Home Alcoi Ingressa en presó la presumpta parricida d’Alcoi després de declarar davant el...

Ingressa en presó la presumpta parricida d’Alcoi després de declarar davant el jutge

555
0
SHARE
Façana principal del Palau de Justícia d'Alcoi.

El cas de la presumpta parricida d’Alcoi, acusada presumptament de matar a sa mare el passat dimarts 20 de setembre, ja està a presò. És la decisió que ha pres el Jutjat número 1 de la ciutat d’Alcoi que instrueix el cas, que ha ha fet a més comunicant-li la decisió i sense establir fiança. Va ser la pròpia jove de 42 anys qui va donar avís a les forces de seguretat del crim que, presumptament, acabava de perpetrar a l’Alameda Camilo Sesto. Posteriorment, fou detinguda per la Policia Nacional.

La víctima, mare de la presumpta culpable i de 65 anys d’edat, mostrava punyalades pel cos i una corretja amb la que, presumptament, hauria sigut estrangulada. Segons apunten diverses fonts, l’acusada podria tindre alguna mena de problema psicològic, pel que encara no està clar si ingresarà en una presó convencional o bé ho farà en un centre psiquiàtric.

La decisió del jutge arriba després de que la presumpta parricida haja passat dos dies als calabós de la comissaria de la Policia Nacional a la ciutat dels ponts. Temps en el que els especialistes han dut a terme proves per a determinar l’estat mental de l’acusada.