Home Alcoi Alcoi enceta la seua nova edició de Pressupostos Participatius

Alcoi enceta la seua nova edició de Pressupostos Participatius

48
0
SHARE

Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant un procés democràtic en el qual la ciutadania decideix de manera directa a què es destina una part del pressupost municipal. Tenen com a objectiu principal la participació directa de la ciutadaia en aquest procés, amb la finalitat d’establir les seues demandes i preocupacions principals en matèria d’inversió i despesa corrent i incloure-les en el pressupost anual de l’any següent.

L’Ajuntament d’Alcoi ja ha presentat la nova campanya de Pressupostos Participatius per a l’any 2022 i la quantitat destinada és de 400.000 €, dels quals 320.000 € van destinats a propostes d’inversió i 80.000 € a propostes de despesa corrent en béns i serveis (projectes de sensibilització, activitats).

La participació en el procés està oberta a totes les persones majors de 16 anys i empadronades a la ciutat d’Alcoi en la data del 27 de setembre de 2021.

La presentació de propostes es podrà realitzar per tres vies: presencialment en els tallers participatius, en les urnes o telemàticament (a través de la pàgina web). Cada persona podrà presentar un màxim de 5 propostes. Haurà d’identificar-se amb el DNI, per a l’opció presencial en les urnes i per a l’opció en línia.

 

Les propostes poden formular-se a títol individual o com a associació/entitat (en aquest cas, s’haurà de presentar amb el DNI d’algun membre de l’associació). El període de presentació de propostes en les urnes serà des de les 12.00 h del dia 27 de setembre fins a les 00.00 h del dia 17 d’octubre de 2021.

 

Aquesta és la pàgina web http://alcoiparticipa.com/